Impresszum

Impresszum

Libickozma

Önkormányzat neve:
Libickozma Község Önkormányzata

Székhely:
8707 Libickozma, Fő u. 29.

Tisztségviselő:
Horváth Gábor polgármester
06-30-328-3961

Postacím:
8707 Libickozma, Fő u. 29.

E-mail:
libici.gabor@freemail.hu

Információ:
libici.gabor@freemail.hu

Honlappal kapcsolatos kérdések, észrevételek:
info@palotaweb.hu

JOGI KÖZLEMÉNY

1. Szerzői jogok
A weboldal és az azon megjelenő szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Libickozma Község Önkormányzata jogosult.

A Libickozma Község Önkormányzata előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni. A Libickozma Község Önkormányzata azonban beleegyezik az alábbi feltételek szerinti felhasználásba:

a pontos http://libickozma.hu weboldal forrás megjelölésével és linken keresztüli hivatkozással,
saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében a libickozma.hu honlap tartalma számítógépen tárolhatók, kinyomtathatók.

2. Védjegyek

Minden, a Libickozma Község Önkormányzata honlapján használt libickozma.hu weboldalra vonatkozó védjegy (márkanév, logo, stb.) a hivatal tulajdonában áll. A Libickozma Község Önkormányzata partnereinek weboldalon megjelenő védjegye az adott partner hozzájárulásával szerepel a weboldalon.

A védjegyek felhasználására kizárólag a védjegy jog tulajdonosa jogosult.

3. A weboldal tartalma

A weboldalon megjelenő cikkek, anyagok megjelenésének időpontja a bejegyzés tetején található. A Libickozma Község Önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásuknak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért az Önkormányzat nem vállal felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek adó-, jogi- vagy egyéb tanácsadásnak.

4. A weboldal elérése

A Libickozma Község Önkormányzata fenntartja a jogot, hogy weboldalát bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségét korlátozza vagy megszüntesse.

5. Kapcsolódó honlapok

A Libickozma Község Önkormányzata weboldala tartalmazhat olyan kapcsolódási pontokat (ún. hiperlinkek vagy hiperhivatkozások), amelyek más internetes honlapokhoz nyújtanak automatikus kapcsolódási lehetőséget. Ezek a kapcsolódó honlapok esetenként harmadik személyek tulajdonában, kezelésében állnak.

A kapcsolódó honlapokhoz a weboldal csupán hozzáférést közvetít, azonban nem vállal semmilyen természetű kötelezettséget, felelősséget a honlapokért vagy az azokon elhelyezett információkért, abban az esetben sem, ha azokat az Önkormányzat valamely alkalmazottja, megbízottja átnézte vagy jóváhagyta.