Fogadó az erdő mélyén

Fogadó az erdő mélyén

Libickozmáról kanyargós földúton közelíthető meg a háromházi vadászfogadó. Háromházon egykoron egy egész utca hosszat laktak. Most valóban csak három házban van itt élet. Igaz, hogy azokban az élet egyre nagyobb. Nyaranta, az iskolai szünidőben például a nagycsaládosok jönnek ide, ősszel pedig a vadászok és a természetközelben pihenni vágyók népesítik be a libici erdőnek ezt a kedves szegletét.

A Libickozmához tartozó pusztákon a század elején ugyanannyi ember élt, mint a faluban. Aztán a termelőszövetkezetek és a tanácsok körzetesítése elrabolta a jövőt. Szőkepuszta, Kopárpuszta utolsó lakóit a 70-es évek vitték ki az erdőből. Most a természet kezdi visszaszerezni őket. A falu, de inkább az erdő szélén, néhány évvel ezelőtt kezdték el feléleszteni a régi szép időket. Vadászoknak és pihenni vágyónak egyaránt ideális az a környezet, amelyben a háromházai vadászfogadó várja a vendégeket. A házigazdák mindenre gondoltak.

Még az erdő mélyén sincs olyan, ami hiányozna a tökéletes kikapcsolódáshoz. A fogadóban 12 szoba található és minden igényt kielégítő létesítmények. Házias konyhától az úszómedencéig és a szaunáig minden a vendégek rendelkezésére áll. A családi ünnepektől akár csak egy pihentető délutánig minden programnak igazi gazdái a vendéglátók. A panzióhoz tartozó 320 hektáros vadaskert és a környék erdei lehetővé teszik, hogy az ember közelebb kerüljön a természethez. Elsősorban a családokra és a vadászokra számítanak, de kisebb rendezvényeket is tartanak a fogadóban.